Home / Δημοφιλή / Δελτίο Τύπο του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης για τους Παράνομους και Νόθους Αντιπροσώπους του Συνδικάτου “Πρωτοπορία” του ΠΑΜΕ

Δελτίο Τύπο του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης για τους Παράνομους και Νόθους Αντιπροσώπους του Συνδικάτου “Πρωτοπορία” του ΠΑΜΕ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μετά την τραμπούκικη επίθεση και τις απειλές των κομματικών εγκαθέτων του ΠΑΜΕ κατά της Προέδρου και των συνέδρων του Εργατικού μας Κέντρου το Σάββατο 15/9/2015 ημέρα της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσής μας και μετά την παραπληροφόρηση και τη συκοφάντηση που υπάρχει, ενημερώνουμε ότι υπάρχει απόφαση του Πρωτοδικείου Κατερίνης για τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε η Διοίκηση του Εργατικού μας Κέντρου κατά του Σωματείου ΣΙΥΝΠ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ για παρανομίες στις πρόσφατες εκλογές του σωματείου αυτού και παραβίαση του ν.1264/82 και του ίδιου του καταστατικού του .
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ «ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ (ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΄΄Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ (ΣΙΥΝΠ)΄΄ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ».
Απόφαση καταπέλτης για όλους αυτούς που συνεχώς και ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες με «γκεμπελίστικες» μεθόδους λασπολογούν, βρίζουν και συκοφαντούν τη Διοίκηση, τα σωματεία της δύναμης του Εργατικού μας Κέντρου και όχι μόνο.
Τι έχουν πια να μας πουν οι μόνιμοι υβριστές και λασπολόγοι μας; Αυτοί που ακόμη κατηγορούν τη Διοίκηση και τα σωματεία μέλη του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης ως “ ψεύτες”, “γκεμπελίσκους” και “συνδικαλιστικούς απατεώνες”, αποκρύπτοντας τη δικαστική απόφαση για τις παρανομίες στις εκλογές τους;
Τι έχουν να μας πουν τώρα οι ταξικοί (;) συνδικαλιστές με τους συνοδούς τους που ορμήσανε στην Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης και την έριξαν με βία στο πάτωμα τραυματίζοντάς την; Ποιοι είναι οι τραμπούκοι που ορμήσανε με μένος στον συνάδελφο σύνεδρο τον έπιασαν από το λαιμό, τον έριξαν πάνω στο παγκάκι και τον ξάπλωσαν ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ στο πάτωμα τραυματίζοντάς τον και τον έστειλαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο (δεν λιποθύμησε, ούτε έκανε θέατρο όπως ισχυρίζεστε για να αποφύγετε τις συνέπειες που τελικά δεν θα τις αποφύγετε) ;
Από τον Οκτώβριο του 2015 συντόνισαν τις μεθοδεύσεις τους και με ψεύτικες καταγγελίες για τις εκλογές του Εργατικού Κέντρου, για νόθο Συνέδριο κλπ κατέθεσαν αγωγή κατά του Εργατικού μας Κέντρου για την ακύρωση των εκλογών (δεν τόλμησαν να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα γιατί ήξεραν ότι όλα όσα επικαλούνταν ήταν ψεύτικα και συκοφαντικά) και όταν μετά από 2 χρόνια ήρθε η ώρα να εκδικαστεί η αγωγή τους, έκαναν στροφή 180 μοιρών και… απέσυραν την αγωγή τους!
Για μια ακόμη φορά τους ενημερώνουμε ότι ο εκφοβισμός και η τρομοκράτηση των συνέδρων με όσα μέσα και αν προσπαθήσουν δεν πρόκειται να περάσουν. Δεν πρόκειται να πετύχουν τα παράνομα αντεργατικά τους σχέδια. Δεν πρόκειται να διαλύσουν το Εργατικό μας Κέντρο. Το Εργατικό μας Κέντρο, τα σωματεία και οι εργαζόμενοι της Πιερίας δεν θα τους το επιτρέψουν. Σωματεία με νοθείες στις εκλογές τους δεν πρόκειται να συμμετάσχουν, όπως ορίζει ο νόμος και το καταστατικό μας, στο Συνέδριο του Εργατικού μας Κέντρου.
Η συλλογική εκπροσώπηση των εργαζομένων στην Πιερία ήταν και θα είναι δημοκρατική και αμείλικτη απέναντι σε όσους προσπαθούν να την υπονομεύσουν. Ο αγώνας για την  υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας απέναντι στην αυθαιρεσία, από όπου και εάν προέρχεται, είναι μονόδρομος και δεν θα βάλει κανένας εμπόδια σε αυτόν.
Στο όνομα των εργαζομένων της Πιερίας ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη των συνδικαλιστικών οργανώσεων από όλη την Ελλάδα στον αγώνα μας και την καταδίκη της βίας στις εκλογές μας και ενημερώνουμε ότι το Εργατικό Κέντρο ήδη εξέδωσε την ανακοίνωση για τη διεξαγωγή των εκλογικών του διαδικασιών τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018.

Κατερίνη, 19-09-2018

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ